Wedstrijden

De startlijst voor de dressuurwedstrijd van zondag 15 januari is hier te bekijken.

Inschrijven kan alleen in de daarvoor aangegeven periode. Aan deze wedstrijden mag je deelnemen wanneer je lest bij Manege Hogerduinen. Wanneer je op een eigen pony/paard meedoet, mag dit alleen wanneer je in de les ook op deze pony/paard rijdt.
Inschrijfgeld voor leden bedraagt € 3,= niet leden betalen € 8,= per wedstrijd. Inschrijfformulier en gepast geld in de (ingevulde) envelop afgeven aan de bar.
Vul het betalingsbewijs in en laat deze aftekenen. (bewaar het goed, hier kan naar gevraagd worden op de wedstrijddag).
Inschrijfformulieren zonder inschrijfgeld of na sluitingsdatum worden NIET behandeld!

Afmeldingen uiterlijk 24 uur voor aanvang van de wedstrijd telefonisch of per e-mail doorgeven aan het wedstrijdsecretariaat. Inschrijfgeld wordt niet terug betaald. De startlijst wordt 1 week voor de wedstrijd bekent gemaakt, deze hangt op de manege en staat op de website. Kijk voor de laatste wijzigingen van de starttijden op de website.

Zorg dat je een ½ uur voor je starttijd bent aangemeld bij het wedstrijdsecretariaat in de kantine. Je krijgt een startbewijs, deze geef je aan de ringmeester in de grote hal.
Je mag hem de pony/paard overnemen en in de grote hal gaan inrijden tot je aan de beurt bent. (meestal is dit ongeveer 10 tot 15 min). Tijdens de wedstrijd is er altijd iemand die de proef voorleest.

X