Horse-Inn
Uncategorized

Ponyspeldag 2021

Zondag 12 september staat de ponyspeldag weer gepland! Wij hebben super veel zin in deze dag en zijn al druk bezig met de voorbereidingen! Alle deelnemers én vrijwilligers worden deze dag om 09.30 uur verwacht. Om 15.30 uur zijn de laatste spellen klaar en doen we gezamenlijk de afsluiting en de prijsuitreiking. Voor alle deelnemers en vrijwilligers is er deze dag lunch geregeld!

Deelnemers die nog niet hebben betaald voor deze dag mogen dat nog vóór zaterdag 4 september doen. De €3,- mag in een envelop in de brievenbus naar de bar in de kantine worden gedaan.

Uncategorized

Startlijst dressuurwedstrijd zaterdagavond 10 oktober én zondag 11 oktober.

Startlijst:https://www.horse-inn.nl/wp-content/uploads/2020/10/Dressuur-10-11-oktober-2020-1-pagina.pdf

In verband met de aangescherpte maatregelen omtrent het Corona virus verzoeken wij u om zich te houden aan de onderstaande regels:

  • Max. 20 min voor starttijd aanwezig;
  • Houd je aan de verplichte looproutes;
  • Max. 1 groom/begeleider per deelnemer;
  • Wij verzoeken u om direct na de prijsuitreiking naar huis te gaan.

Uncategorized

Zaterdagavond 10 oktober én zondag 11 oktober 2020 dressuurwedstrijd.

LET OP: Zaterdag 12 september 2020 is de uiterste inschrijfdatum. Inschrijvingen die daarna nog binnen komen worden helaas niet meer in behandeling genomen!

Vanaf vrijdag 14 augustus 2020 kun je je weer inschrijven voor de eerste dressuurwedstrijd van dit seizoen! Deze wedstrijd wordt opgedeeld in twee dagen. Zaterdagavond 10 oktober is het voor de volwassenen (16 jaar óf ouder). Zondag 11 oktober is het voor kinderen en jeugd tot 16 jaar. Je kunt je inschrijven tot en met zaterdag zaterdag 12 september. Inschrijven kan via de aanmeldformulier op de manege. Gelieve het aanmeldformulier in de brievenbus te doen. Voor leden van de RSV Horse-Inn zijn de kosten €3,-. Voor niet leden bedragen de kosten €8,-.

Uncategorized

Vrijwilligers Ponyspeldag

Hi allemaal,

Alle vrijwilligers die meehelpen met de Ponyspeldag op zondag 5 juli worden om 09.30 uur verwacht op de manege. De uitleg over de spellen en de verdeling van de groepjes worden dan bekend gemaakt. Wij hebben er zin in, hopelijk jullie ook!

ps: vrijwilligers dienen dezelfde kleding mee te nemen als de deelnemers, dit i.v.m. wateractiviteiten.

Uncategorized

Inschrijfgeld Ponyspeldag

Wij hebben super veel zin in de jaarlijkse Ponyspeldag op zondag 5 juli! Voor leden van de RSV Horse-Inn is deelname gratis. Wanneer uw kind geen lid is van de Horse-Inn verzoeken wij u om de €10,- inschrijfkosten in een envelop te doen en deze vóór zondag 5 juli in de brievenbus te doen, welke naast de bar in de kantine hangt.

Alvast bedankt voor de medewerking en tot zondag 5 juli!

Uncategorized

Zondag 5 juli 2020 Ponyspeldag

Vanaf zaterdag 9 mei kun je je weer inschrijven voor de jaarlijkse Ponyspeldag. Dit jaar wordt de Ponyspeldag georganiseerd op zondag 5 juli van 10.00 uur tot 16.00 uur. Je kunt je inschrijven tot en met zaterdag 6 juni. Inschrijven kan via de aanmeldformulier op de manege. Gelieve het aanmeldformulier in de brievenbus te doen. Voor leden van de RSV Horse-Inn is deelname gratis. Geen lid? geen probleem, voor slecht €10,- kan de gehele dag genoten worden van alle spellen die wij organiseren!

Uncategorized

De lessen gaan weer door!

Vanaf woensdag 29 april 2020 gaan de lessen weer gedeeltelijk door. Kinderen tot 18 jaar mogen weer komen paardrijden volgens de richtlijnen van het RIVM. De lessen zijn volgens regulieren indeling. Tevens is er de mogelijkheid om een pony/paard te leasen voor een maand lang. Voor verdere informatie voor het leasen van een pony/paard kunt u contact opnemen met de manege: 0413-354880.

X